Oud frituurvet laten ophalen

Van den Berg Vetrecycling is specialist in het  ophalen van oud (frituur) vet. Het bedrijf is al sinds de jaren zestig actief in het ophalen van gebruikte vetten en bakoliën. Van den berg Vetrecycling is gevestigd in Ermelo, Gelderland. Vanuit Ermelo rijdt Hans van den Berg het hele land door om oud frituurvet bij onder andere restaurants, cafetaria's, viswinkels en zorginstellingen op te halen. Natuurlijk tegen een scherpe prijs en prima service! Wij halen frituur vetten en oliën op door heel Nederland!

Hoe het begon
Als 14-jarige jongen had ik al een baantje op de vetsmelterij van mijn vader. In de schoolvakantie ging ik mee met mijn vader klanten bezoeken. Een mooie tijd waar ik veel heb geleerd. Inmiddels heb ik het bedrijf in 1994 van mijn vader overgenomen.

Belangrijkste meerwaarde
De belangrijkste meerwaarde is, dat ik mijn klanten een goede prijs kan bieden vooral bij grotere partijen vet. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat ik netjes en zorgvuldig werk conform de certificering ISCC (EU). En dat ik mijn afspraken nakom. Neem dus contact op met Hans van den Berg en laat uw oud frituurvet en bakolie door ons ophalen.